Kokkedal Garager

Garagerne i Kokkedal er placeret centralt på Mellemengen i Kokkedal i bebyggelsen Nordhøjparken ud for Mellemengen 11-20. Garagerne er beliggende et par kilometer fra Kokkedal station. Herfra kan man nemt komme til København. Motorvejen kan tilgås fra afkørsel 7. Byer som Nivå, Humlebæk og Hørsholm ligger inden for rimelig afstand af garagerne. Dermed ligger store dele af Nordsjælland inden for rækkevidde.
Garagerne må udelukkende anvendes til parkering af et motorkøretøj, dvs. til biler eller motorcykelparkering.

Vores kunder

På grund af den centrale beliggenhed i Kokkedal har vi en del kunder som ønsker lokal parkering i gåafstand fra deres bolig. Nogle af vores kunder vælger at have de lidt mere specielle biler til at overvintre hos os, det kan fx være veteranbiler, sportsvogne og klassiske biler. Det kan også være at du har en firmabil eller blot en ekstra bil som du ønsker, skal stå parkeret tørt og sikkert.

Garagernes Historie

Garagernes er beliggende på Mellemengen 11-20, 2980 Kokkedal og blev opført i 1978 med et areal på hver 12m2. Garagerne er løbende blevet renoveret og fremstår med malede træporte. Foreningen Nordhøjparken består af ejerlejligheder og grænser op til villakvarter på en ene side og lejlighedsbyggeri på den anden.

Garagedata

Der er gode asfalterede tilkørselsforhold til garagerne. Portåbningen på hver garagerne måler 217 cm i bredden og har en frihøjde på 197 cm. Garagens indvendige højde udgør 210 cm og måler 232 cm i bredden og 483 cm i længden. For hver 8 garager er der placeret et udvendigt stik til kortvarigt brug f.eks. støvsugning af bil og lign.

Langtidsparkering og korttidsparkering

Garagerne tilbydes som privat parkering som langtidsparkering. Vores langtidsparkering starter fra 1 år og frem. Det er ikke muligt, at leje garagerne for mindre end 12 måneder.

Kokkedal Garager: Mellemengen 11-20, 2980 Kokkedal

Vis Google Maps: Mellemengen 11-20, 2980 Kokkedal