Virum Garager

Garagerne i Virum er placeret centralt tæt ved Virum centrum på Frederiksdalsvej 8 i Foreningen Skovgærdet bag ved Cirkle K tanken som ligger på Kongevejen. Garagerne er beliggende cirka 300 meter fra Virum station. Placeringen ved Kongevejen gør det nemt at komme til Holte, Søllerød, Lyngby og det øvrige Nordsjælland eller til København.

Opbevaring er tillladt i garagerne

Ud over at du naturligvis kan bruge vores garager til parkering af din bil, er det også tilladt at bruge garagerne til opbevaring og lagerrum. Det skal nævnes at de ikke er opvarmede så det er ikke alle ting der kan tåle at stå i garagerne, men har du ejendele hvor det ikke betyder det store, så har du mulighed for at få et godt praktisk lager- og depotrum, hvor det er muligt at køre helt ind til hvor dine ting er opbevaret.

Vores kunder

På grund af den centrale beliggenhed i Virum og nærhed til København har vi en del kunder som ønsker lokal parkering i gåafstand fra deres bolig. Nogle af vores kunder vælger at have de lidt mere specielle biler til at overvintre hos os, det kan fx være veteranbiler, sportsvogne og klassiske biler. Det kan også være at du har en firmabil eller blot en ekstra bil som du ønsker, skal stå parkeret tørt og sikkert.

Garagernes Historie

Garagernes er beliggende på Frederiksdalsvej 8, 2830 Virum og blev opført i 1952 med et areal på hver henholdsvis 17 og 18m2. Der er desuden også kælderrum til leje i ejendommen. Kontakt udlejer pr. telefon eller mail for flere oplysninger om disse opbevaringsrum.

Garagedata

Der er gode asfalterede tilkørselsforhold til garagerne. Porten på hver garagerne måler 212 cm i bredden og har en frihøjde på 183 cm. Garagens indvendige højde udgør 219 cm og måler 275 cm i bredden og 538 cm i længden.

Langtidsparkering

Garagerne tilbydes som privat parkering som langtidsparkering. Vores langtidsparkering starter fra 1 år og frem. Det er ikke muligt at leje garagerne for mindre end 12 måneder.

Virum Garager: Frederiksdalsvej 8, 2830 Virum

Vis i Google Maps: Frederiksdalsvej 8, 2830 Virum