Persondatapolitik Bagsværd City A/S
CVR 31178282 og dermed koncernforbundne selskaber *

Behandling af personoplysninger når du udfylder skema på vores hjemmeside med ønske om at leje en garage eller P-plads hos os

Når du udfylder bookingformularen på hjemmesiden registrerer vi din e-mail-adresse, dit navn, din adresse og telefonoplysninger samt evt. registreringsnummer for at kunne udarbejde lejekontrakt til dig.
Vi behandler de nævnte oplysninger på baggrund af det samtykke, du afgiver i skemaet. Samtidig giver du samtykke til at korrespondance vedr. lejemålet foregår elektronisk. Du er således forpligtet til at give os besked, såfremt du skifter e-mailadresse eller telefonnummer.
Vi videregiver ikke personoplysninger om dig til tredjemand uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet hertil i henhold til lovgivningen.
Vi overlader i en række tilfælde behandlingen af dine data til vores databehandlere. Dette er for eksempel tilfældet, når vores revisor gennemgår vore regnskaber, eller vi lader vores data blive hostet af en ekstern leverandør. I de ejendomme, hvor ejerforeningerne eller ejendommens administrator kræver oplysninger om lejerne og evt. lejekontrakterne, udleveres disse, således at administrator eller vicevært har mulighed for at kontakte dig om nødvendigt.
Vi opbevarer og behandler kun dine personoplysninger, så længe du er lejer hos os. Dog henstår oplysningerne i vores økonomisystem i 5 år efter det år, du fraflytter, jfr. krav fra Skat og revision.

Dine rettigheder

Du kan altid anmode om indsigt i, hvilke personoplysninger vi opbevarer og behandler, der vedrører dig.

Cookies

Vores hjemmeside anvender ikke cookies og lignende teknologier.

Henvendelse

Al henvendelse om vores opbevaring af personoplysninger skal ske til mcp@bygaden.dk eller på telefon 44-360047
*, herunder:
Ejendomsselskabet Bygaden ApS CVR 30712048
P&J Ejendomsselskab ApS CVR 25388569
Ugerløse Ejendomsselskab ApS CVR 38960830